Diverse sexleksaker

Marknaden för sexleksaker är stor. Det finns något för nästintill alla, i alla möjliga priser. Från hemmagjorda sexleksaker, till exklusiva sexleksaker som känns ska kännas så likt äkta samlag som möjligt.

sexleksakerSexleksaker för män
Det finns en ganska stor variation av sexleksaker för män, allt från lösvaginor till sexdockor och penisringar.

En lösvagina är en sexleksak som är väldigt uppskattad bland män, det är nästan exakt som det låter, en konstgjord vagina. Lösvaginor är oftast gjorda på gummi eller silikon, men i de mer exklusiva fallen är de gjorda på syntetisk hud, vilket är ett material som känns och ser ut praktiskt taget som hud.

En sexdocka är en uppblåsbar docka som har en lösvagina. Dockan är oftast tillverkad av plast eller latex, men det finns även lyxigare dockor, som kallas ”Real Doll”. Real Doll gör sexdockor som ska likna verkliga människor så gott det går. De är gjorda utav silikon, och har öppningar för både mun och anal för penetrering, såväl som vaginan.

En penisring kan klassas som både sexleksak och sexhjälpmedel. Den är till för samlag, och förstärker och förlänger mannens erektion.

Sexleksaker för kvinnor
Den absolut vanligaste sexleksaken för kvinnor är dildon. En dildo är en stav, eller löspenis, som förs in i vaginan vid onani.