Vad säger ditt överkast om dig?

överkastDet är inte många som vet att ett överkast till sängen kan säga mer än tusen ord om vem du är. Många tror att det bara är ett snyggt tillägg i rummet men så behöver det faktiskt inte vara. Väljer du rätt så kan du också lyckas spegla vem just du är.

Det finns många olika varianter av överkast och ett av de vanligaste är de traditionella svarta eller vita. Båda dessa ger ett väldigt traditionellt intryck och passar mycket bra i kombinationen svartvit eller bara vitt, och för dig som väljer någon av dessa så kommer du även ses som en seriös person med en klassisk stil.

För att gå vidare kan vi ta ett annat exempel på hur ens överkast kan spela ens personlighet och denna gång väljer vi färgen röd. Som du förmodligen redan gissat så ligger denna mer åt det romantiska hållet och kommer därför också spegla dig som en romantisk person. Dock handlar det mycket om hur du väljer att matcha det röda överkastet med färgerna runt omkring.

Dessa två är bara exempel på hur ens överkast speglar ens personlighet och det kan faktiskt vara värt att ha detta i åtanke nästa gång du bestämmer dig för att köpa ett överkast.