Vaccination Stockholm inför resa till asien

vaccination stockholmInför en resa till Asien är det mer än en vaccination du kommer att behöva göra. Beroende på vilken destination i Asien du ska till kan du behöva ta fler eller färre. De olika klinikerna som utför vaccination Stockholm kan hjälpa dig med detta. Så gott som alla vårdcentraler och vaccinationskliniker i Stockholm erbjuder rådgivning både via telefon och vid besök. En viktig vaccination när du ska resa till Asien är grundskyddet. Grundskyddet ska du egentligen ha varken du ska utomlands eller inte. Sjukdomar du behöver göra en vaccination mot är hepatit a och hepatit b. Dessa borde du göra en vaccination mot oberoende på vart i Asien du ska. Det finns många olika ställen att göra en vaccination på i Stockholm men priset kan skilja lite från ställe till ställe. Men du ska inte låta det vara avgörande om du tvekar inför vad vaccinationskliniken i Stockholm tar för en vaccination. Inför en resa till Asien kan du också behöva ta en vaccionation mot både kolera och turistdiarré, samt tyfoid och japansk encefalit. Malariaprofylax är också en sjukdom du som åkt till rätt område i Asien kan åka på.