Papperskulor – skapa egna smycken

flirtkulorÄr du en kreativ person som brinner för att tillverka dina egna accessoarer? I så fall är det ett måste att alltid ha papperskulor hemma. Det finns så mycket egna smycken man kan göra med något så enkelt som papperskulor. Med hjälp av en tråd eller ett smalare rep kan du träda kulorna på rad efter varandra och skapa ett snyggt halsband. Antingen tar du olika färger på dina papperskulor eller så färgar du som själv. På nätet finns massor med tips på hur du kan utveckla dina egna idéer och få den egna looken dom flesta drömmer om. Det behöver inte kosta skjortan och det behöver inte heller vara svårt.

Du kan köpa papperskulor antingen på nätet eller i hobbybutiker. Oftast behöver du mer saker än bara papperskulor, som lim och färg, och det kan därför vara bra om du redan innan vet vad du ska behöva och hur det, som du ska göra, ska se ut. Med hjälp av lite kreativitet kan du skapa egna halsband, armband, hårband, bälten och mycket mer. Det finns ingenting bättre än att få göra saker själv och slippa köpa det där som alla andra har.