Vadderade kuvert i reklamsyfte

vadderade kuvertAlla människor får reklam i sin brevlåda. I vanliga fall är allt i pappersform men det finns en del företag som skickar ut provexemplar på sina produker för att locka till sig kunder. En del saker kan hända att de är lite ömtåliga och då behöver företagen använda sig av vadderade kuvert. Vadderade kuvert som används i reklamsyfte är i grund och botten precis likadana som vanliga kuvert men istället för att ha en ren yta är dessa vadderade kuvert tryckta för att väcka uppmärksamhet. Det vill säga att kuverten är täckta med till exempel bilder och text som beskriver vad det är för företag som skickat reklamen, och vad det är för produkt eller tjänst dem säljer. Exempel på reklamprodukter som skickas i vadderade kuvert är nyckelringar som är gjorda i glas exempelvis. Det finns alltid en risk för sprickor för en del material och därför väljer ofta företagen att lägga produkterna i vadderade kuvert. Det kan också hända att de väljer att lägga mindre vadderade kuvert i ett större kuvert. Större kuvert tar mer plats och får ofta därför mer uppmärksamhet. Ser det ut att vara något tjockare i så kan det också locka till att öppna reklamen.